WÖRWAG Pharma: Competență în biofactori

woerwagpharma-teaser-unternehmen

»Unul dintre atuurile noastre este că rămânem o afacere de familie, ceea ce presupune responsabilitate. Pledăm pentru valori care nu țin de bilanțul contabil, și continuăm să ne dezvoltăm independent de bănci și investitori. Umanitatea, apropierea și auto-responsabilizarea sunt revendicările unei echipe mari, mereu pregătită pentru schimbare și perfecționare«

Monika Wörwag și Dr. Marcus Wörwag.

Citiți interviul

WÖRWAG Pharma Gmbh & Co. KG este o companie farmaceutică cu activitate internațională. Compania produce și distribuie preparate de biofactori.

Paleta de produse a WÖRWAG Pharma cuprinde atât medicamente eliberate cu prescripție medicală, cât și produse OTC (medicamente fără prescripție medicală), suplimente alimentare şi produse cosmetice. Medicamentele sunt utilizate în tratamentul afecțiunilor asociate diabetului, cum ar fi neuropatiile (tulburări ale sistemului nervos), dar și în tratamentul afecțiunilor cardio-vasculare și neurologice.

În anul 2016 compania, cu 900 de angajați în peste 35 de țări, a înregistrat o cifră de afaceri de 180 milioane euro. Piețele de distribuție sunt Germania, Europa de Est, Rusia, statele baltice, Asia Centrală, Asia și America latină.

WÖRWAG Pharma este o companie de familie, condusă, la doua generație, de Dr. Marcus Wörwag și Monika Wörwag. Dr. Fritz Wörwag a înfiinţat această companie în 1971, în Stutgart.

Sediul central este astăzi la Böblingen.

Istoria noastră

Totul a început cu o farmacie deschisă în Stuttgart-Zuffenhausen, care încă aparţine companiei noastre şi este o parte esenţială a identităţii noastre.

Datorită unui marketing de succes, astăzi suntem prezenți în peste 35 de țări. Pe plan mondial, angajații din sucursalele și reprezentanțele noastre ne reprezintă marca. Originea noastră rămâne mereu un important punct de referință. Ne ține ancorați în realitate, condiție de care avem nevoie pentru a fi deschiși spre alte idei și pentru ca astfel să modelăm viitorul.

Viziunea noastră

getting closer – helping better.

A fi mai aproape de nevoile clienților noștri. Mai aproape de oameni. Pentru a-i putea înțelege mai bine și pentru a-i putea ajuta mai bine.

Valorile noastre

Responsabilitate, performanță și identificare.

  • Responsabilitate: Nu este doar un cuvânt, ci o cerință trăită cu rădăcini puternice.
  • Performanță: Creșterea profitabilă este obiectivul nostru. Într-un mod care corespunde imaginii noastre de sine.
  • Identificare: Pare simplu să te identifici cu ceva, la care tu însuți ai adus o contribuție importantă. Colegiali, conștienți de valorile proprii și motivați.

Descarcă broșura companiei și descoperă mai multe despre noi

Broșura companiei (EN)

Descarcă politica anticorupție a Woerwag Pharma

Politica anticorupție

woerwagpharma-elder-businesswomann-whit_two-colleagues

Locațiile noastre

woerwagpharma-map

Suntem prezenţi cu succes în peste 35 de ţări şi plănuim să ne extindem în noi locaţii, cu precădere în Asia şi America Latină, menţinând un raţionament economic riguros, specific tradiţiei noastre.

Citește mai mult